30 Eylül 2012 Pazar

Yemek Hazırla 9






Yemek hazırlama oyun serilerinden 9. oyunu oynayacaksınız. Oyunda etli börek yapıyorsunuz. Hamurunuzu yapıyor ve açıyorsunuz. İç malzemelerini doğruyor daha sonra kavuruyorsunuz. Onları kapatarak kızartmaya başlıyorsunuz. Tabagı süsleyerek oyunu bitiriyorsunuz. Fakat oyunda zamanınızı dikkate alın. Oyunda hakimiyet kurabilmek için mouse kullanmalısınız. Oun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basın ve oyunu başlatın. İyi eğlenceler dileriz..





Yemek Hazırla 9



29 Eylül 2012 Cumartesi

Ezici






Bu oyundaki aracınızın lastikleri ezici lastikler, aralarında hiç boşluk yok. Amacınız ise önünüze gelen herşeyi ezmek. Oyunda arabayı devirmemeye çalışın. Bunun için sağ ve sol yön tuşlarını kullanın. İleri yön tuşuyla hızlanabilir, geri yön tuşuyla yavaşlayıp geri gelebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Start(başla) butonuna mouse ile tıklayın ve oyunu açın. İyi eğlenceler dileriz...





Ezici



28 Eylül 2012 Cuma

Yatak Odası Tasarla






Kız çocukları için oldukça güzel bir oyun olan Yatak Odası Tasarla oyununda hayalinizde ki yatak odasını tasarlama şansına sahipsiniz.Oyuns START ve PLAY dedikten sonra başlayabilirsiniz. Sağ kısımda bulunan sutünları kullanarak ordaki menüler vasıtasıyla istediğiniz eşyaları seçip kendi Yatak Odanızı tasarlayabilirsiniz. İyi eğlenceler.





Yatak Odası Tasarla



27 Eylül 2012 Perşembe

Araba Adam






Bu oyundaki amaç diğer oynadığınız araba oyunlarındaki amaçlara benzemiyor. Bu oyunda karşınıza glen iki resimdeki farkları buluyorsunuz. Oyunu mouse ile oynuyorsunuz ve resimlerde olan ya d olmayan parçaları buluyorsunuz. Bu farklı araba oyununda iyi eğlenceler dileriz...





Araba Adam



25 Eylül 2012 Salı

Organ Nakli






Organ Nakli oyunu türkçe bir oyundur ve size gösterilen adımları uygulayarak hastanede hayat kurtarabilirsiniz. Sol menü ve alt kısımda ki açıklamaları uygulamanız gerekmektedir. İlerle diyerek bir sonraki görevinizi öğrenmeli ve onu hemen yerine getirmelisiniz. İyi eğlenceler.





Organ Nakli



24 Eylül 2012 Pazartesi

Barbie Puzzle






Barbie bebek resimlerini birleştirmek için sizden yardım bekliyor. Resimlerini doğru bir şekilde birleştirmeye çalışmalısınız. Güzel bebek barbi nin fotoğraflarını birleştirmek için mouse kullanmanız yeterli olacaktır. Oyunuo oynamak için ise yüklendikten sonra İki kez Start(başla) butonuna basmalısınız. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Barbie Puzzle



20 Eylül 2012 Perşembe

Bebek Markette






"Bebek Markette" oyununda amacınız onun isteklerini anlayabilmeyi başarmaktır.O size hemen ne istediğini göstermeyecektir.Karnı açsa bakışları değişecek,uykusuz varsa ona göre tepki verecektir.Sizlerde oyun içinde çıkan kağıtlardaki talimatları anlamaya çalışarak bebeği mutlu etmeye çalışabilirsiniz.Oyuna girmek için art arda gelen bütün "Start" butonlarına tıklayınız.Başarılar dileriz...





Bebek Markette



19 Eylül 2012 Çarşamba

Kar Topu Ayısı






Kar Topu Ayısı oyunu ile eğlenceli bir oyunu sizi bekliyor. PLAY diyerek başlayacağınız oyunda CTRL tuşu ile canavarları kar topuna dönüştürün ve bir birine fırlatarak hepsini yok edin. Diğer bölümlere geçerek aynı işlemi uygulayarak oyunu bitirmeye gayret gösterin. İyi eğlenceler.





Kar Topu Ayısı



17 Eylül 2012 Pazartesi

Çılgın Çocuk






Bu çocuk yolda giderken yürümeyi değil, zincirden zincire atlamayı seçiyor. Tabii işi o kadar kolay da değil. Zincirler hareket ediyor ve doğru zamanda atlaması gerekiyor. Doğru zaman ise kendi zincirinin ileri doğru harketlendiği ve karşıdaki zincirin kendisine yaklaştığı andır. Doğru anı yakalayıp gidebildiğiniz kadar ileri gidiniz. Kanal D Oyunları bol şanslar diler.





Çılgın Çocuk



16 Eylül 2012 Pazar

Zıpla Meyveleri Topla






Oyuna PLAY yazısına tıklayarak başlıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.100 saniyelik süreniz var.Çeşit çeşit meyveleri zıplayarak topluyoruz ve bir sonraki bölüme geçiyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Zıpla Meyveleri Topla



15 Eylül 2012 Cumartesi

Rambo






Rambo sevenler için internet üzerindeki en kaliteli oyun geliyor. Rambo ile düşmanları yenmeniz ve oyunun amacı olan tüm bölümleri geçmelisiniz. Klavye YÖN ve A,S,R tuşları işinizi bunlar için görmeye yetecek. Yeni silahları üzerilerine gelerek alabilirsiniz. Rambo ile büyük savaş sizleri bekliyor. İyi eğlenceler.





Rambo



14 Eylül 2012 Cuma

Çikolata Cipsi






Çikolata Cipsi oyunu yemek oyunudur.Oyuna başlamak için önce PLAY sonra START yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.SOL ÜST KÖŞEDE VERİLEN LİSTEDE YAZILANLARI SIRASIYLA tabağa koyuyoruz ve çikolata cipsimizi yapıyoruz.Her bir listedeki malzemelerin adının aynısı malzemelerin üzerinde yazılı.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Çikolata Cipsi



13 Eylül 2012 Perşembe

Elektrikli Pembeler






Elektrikli pembeler güç kaynaklarından uzaklaştıkça mutsuz oluyorlar. Onları güç kaynaklarına bağlayıp enerjilerinin geri gelmesini sağlayacaksınız. Bunu yapabilmeniz için onları en doğru yerlere götürmelisiniz. Bu zevkli oyunda mouse yardımı ile kontrolleri sağlayabilirsiniz. Bölümler ilerledikten sonra daha çok renkleriniz olacak. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Elektrikli Pembeler



12 Eylül 2012 Çarşamba

Kız Odası Dekoru






Güzel ve renkli bir kız odası dekoru yapmaya ne dersiniz?Oyun MOUSE ile oynanıyor.Kategorilerden seçimlerinizi yapın.Odamızı renklendirin.





Kız Odası Dekoru



11 Eylül 2012 Salı

Şahane Tırnaklar






Oyuna PLAY yazısına tıklayarak başlıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda pembe ele  tıkladığımız zaman diğer elin bakımını yapmış oluyoruz.Yaptığınız bakımın en son halini görmek için DONE yazısına tıklamanız yeterli.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Şahane  Tırnaklar



10 Eylül 2012 Pazartesi

Köpek Yarışı






NASIL OYNANIR?
Oyuna PLAY yazısına sonra CHAMPIONSHIP yazısına yarışmak istediğiniz yeri seçip oyunun zorluk derecesi EASY:KOLAY MEDIUM:ORTA bölümlerinden birini seçtikten sonra önünüze gelen pencerede yarıştırmak istediğiniz karakteri seçin son olarak PLAY yazısına tıklayın ve maceralı bir yarışa başlayın.Oyunda YÖN TUŞLARI ile ilerliyoruz.SPACE(boşluk)tuşu ile zıplıyoruz.C tuşu ile diğer yarışçıların dikkatini dağıtmak için kemik fırlatıyoruz.Yarışı iyi bir dereceyle bitirirsek önümüze gelen pencerede NEXT RACE sonra NEXT LEVEL ve PLAY yazılarına tıklayarak başka bir ortamda yarışıyoruz.Yoldaki yıldızları alın,puan kazanın.
Kanal D Oyunları İyi Yarışmalar Diler:)
 





Köpek Yarışı



7 Eylül 2012 Cuma

Canavardan Korun






Canavarlar sizin bulunuduğunuz bölgeyi işgal etmek için iş başına geçmişler. Amacınız elinizdeki taşlarla ve oklarla canavarların gelmesini engellemektir. Bunu yaparken hızlı ve dikkatli atışlar yapmak zorundasınız. Mouse yardımı ile savunma nesnelerinizi kullanabilirsiniz. Oyuna başlamak için ise Play butonuna bastıktan sonra skip butonuna basmanız yeterli olacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Canavardan Korun



6 Eylül 2012 Perşembe

Ben 10 Motor Kampı






Ben 10 in en güzel oyunlarını bulabileceğiniz sitemiz Oyunuoyna.com olarak sizlere yeni bir oyun sunuyoruz. Oyunda ben 10 motor kampında engelli yollarda ilerleyerek para kazanmaya çalışıyor. Para kazandıkça daha yeni motorlar alacak olan ben 10i yönlendirmek sizin göreviniz. Oyun yüklendikten sonra Go butonuna basarak oyuna başlayın. Daha sonra klavyedeki yön tuşları ile kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Ben 10 Motor Kampı



5 Eylül 2012 Çarşamba

Gezegen Uçağı






Gezegen uçağı oyununda uçağınızla savaşa hazır olun. Size verilecek olan uçak ile karşınızdaki uçak ordusunu yok edeceksiniz. Bunun için yeşil lazer ışıklı silahlarınızı kullanacaksınız. Oyunumuz yüklendikten sonra Start game ve go butonlarına basın. Bu sayede oyun açılmış olacak. Mouse yardımı ile oynayabileceğiniz oyunumuzda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Gezegen Uçağı